Stiri Cupa României Masculin

Stefan Nikolic se antrenează cu CSM Târgu-Jiu

Stefan Nikolic se antrenează cu CSM Târgu-Jiu

Stefan Nikolic se antrenează cu CSM Târgu-Jiu.

Din sursele noastre, conducătorul de joc în vârstă de 33 avea o întelegere cu CSM Mediaș, însă primăria orașului a decis să își retragă sprijinul financiar și echipa nu s-a mai înscris în ediția 2020/2021 a LNBM. 

Cum baschetbalistul sârb este căsătorit cu o româncă din Târgu-Jiu, acesta a decis să se antreneze alături de echipa antrenată de Claudiu Alionescu. Până în momentul de față, clubul gorjean nu a făcut publică o eventuală înțelegere scrisă cu sportivul.

În stagiunea precedentă, întreruptă prematur din cauza pandemiei de COVID-19, Nikolic a îmbrăcat echipamentul lui CSM Mediaș. În cele 19 meciuri jucate în LNBM, acesta a adunat medii statistice de 10.6 puncte, 4.6 pase decisive și 2.1 recuperări pentru 10,6 la eficiență. 

Nikolic are în palmares un titlu de campion al României, câștigat la finalul sezonului 2017/2018, alături de CSM Oradea. 

*foto: facebook CSM Mediaș

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSA Steaua București B Andrei :

    Name a better duo
    Stefan Nikolic si Tirgu Jiu, name a better duo

    cu 3 ani în urmă (10.09.2020) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!