Stiri Cupa României Masculin

Ștefan Odea este noul scouter al lui Rapid București

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
24.08.2023

Ștefan Odea este noul scouter al lui Rapid București

La începutul acestei veri, U-BT Cluj a anunțat oficial despărțirea de Ștefan Odea care a ocupat rolul de scouter al campioanei României preț de un singur sezon. Acesta și-a găsit rapid angajament și va lucra din nou sub aripa lui Tudor Costescu, conform unui anunț făcut pe o rețea de socializare.

Odea, în vârstă de 23 de ani, va ocupa rolul de scouter la Rapid București, revenind astfel la colaborarea cu antrenorul principal cu care a lucrat cel mai mult în LNBM. Absolvent al Facultății de Matematică și Informatică din cadrul Universității din București, el și-a început cariera de scouting coach în 2017, la CSU Știința București.

Ștefan s-a mutat apoi la Dinamo București, lucrând preț de două stagiuni cu Tudor Costescu în Capitală, pentru ca mai apoi să îl însoțească pe acesta și la FC Argeș, unde cei doi au petrecut alte două sezoane. În sezonul 2021/22, Odea a avut șansa de a conduce Trupa din Trivale în două rânduri, după ce antrenorul principal fusese eliminat, vulturii alb-violeți câștigând în ambele rânduri.

În vara anului 2022, drumurile celor doi s-au despărțit, Costescu ajungând antrenor la Rapid, iar Odea fiind cooptat în staff-ul lui U-BT Cluj. Aici, tânărul de 23 de ani a avut ocazia de a câștiga trei trofee și de a participa în Eurocup alături de campioana României.

Lotul pe care îl va avea Tudor Costescu la dispoziție în acest sezon la Rapid arată în felul următor: Toarlyn Fitzpatrick, Sayeed Pridgett, Paulius Petrilevicius, Alterique Gilbert, Josip Bilinovac, Marcu Badiu, Tudor Gîrbea, Tudor Șomăcescu, Matei Dorneanu, David Oprea și Ben Altit.

*foto: Manases Sandor/u-bt.basketball

3 comentarii la aceasta stire:
  • varu silvois :

    un subiect ce isca polemici
    De la UBT a plecat.....pentru ca.....

    cu 8 luni în urmă (24.08.2023) Raspunde
  • FC Argeș Pitești Dan N :

    Poate ca
    Cineva s-a gandit ca secunzii din staff sunt vinovati pentru parcursul subtirel din competitia europeana?

    cu 8 luni în urmă (24.08.2023) Raspunde
  • varu silvois :

    Interesant punct de vedere
    S-a simțit binișor doza de ironie.

    cu 8 luni în urmă (24.08.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!