Stiri Cupa României Masculin

Stephen Holt a făcut jocțiunea cu lotul lui CSM CSU Oradea

Stephen Holt a făcut jocțiunea cu lotul lui CSM CSU Oradea

CSM CSU Oradea a anunțat în cursul zilei de astăzi, 13 octombrie, că Stephen Holt s-a alăturat lotului condus de Cristian Achim.

Americanul a fost transferat în această vară de gruparea bihoreană. El a petrecut 14 zile de izolare la Oradea, după care a fost nevoit să se întoarcă în Statele Unite ale Americii pentru a fi alături de tatăl său, grav bolnav. Tatăl lui Holt a decedat la câteva zile după ce acesta a revenit acasă.

Din 28 septembrie, Stephen Holt a efectuat un stagiu de pregătire fizică în Serbia. CSM CSU Oradea i-a pus la dispoziție lui Holt un preparator fizic în această perioadă. Înainte de revenirea în România, Holt a făcut un test covid-19 în Serbia, care a fost negativ, astfel că a putut să efectueze primul antrenament alături de colegii săi în cursul serii de 12 octombrie.

CSM CSU Oradea l-a legitimat pe Stephen Holt și americanul are mari șanse să debuteze pentru bihoreni la primul turneu al Cupei României, care va avea loc în perioada 17-22 octombrie.

*foto: csmoradea.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!