Stiri Cupa României Masculin

Stephen Holt: „Am obținut o victorie convingătoare”

Stephen Holt: „Am obținut o victorie convingătoare”

CSM CSU Oradea a deschis etapa a 14-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin cu un succes categoric, 101 la 74 pe teren propriu în întâlnirea cu CSA Steaua București.

Printre remarcații din tabăra bihoreană cu ocazia acestui duel a fost Stephen Holt, americanul reușind cea mai bună prestație stagională în campionat. El a încheiat cu 16 puncte (4/5 de la distanță), 3 recuperări și 2 intercepții în 18 minute pe parchet.

La finalul jocului, Holt a vorbit pentru csmoradea.ro despre cum s-a ajuns la această serie de 10 victorii la rând în Liga Națională:

„Am obținut o victorie convingătoare în fața propriului nostru public. Mă bucur pentru prestația colectivă, numeroasele realizări ofensive și faptul că suporterii ne-au încurajat atât de frumos. Este o plăcere să joci în culorile acestei echipe.

Avem o serie foarte bună, de zece victorii, în campionat. Cred că este o consecință a muncii foarte bune depuse de la început și a chimiei existente între jucători. Azi a fost rândul meu să contribui mai mult în atac. Am marcat aruncările deschise pe care le-am avut de pe urma circulației foarte bune a mingii și a faptului că colegii m-au pus în situații favorabile. Am fost inspirat și am marcat.”

Bihorenii vor juca miercuri, 11 ianuarie, în Cipru contra lui Keravnos Strovolou în etapa a treia din Top 16 FIBA Europe Cup. Meciul o să înceapă la ora 19.00 și o să fie în direct pe YouTube FIBA - The Basketball Channel.

*foto: fiba.basketball

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM Focșani Lex 8 :

    Numai stele
    Oradea chiar are stele in echipa, pe când steaua se stinge în mediocritate și rusine

    cu 1 an în urmă (10.01.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!