Stiri Cupa României Masculin

Stephen Holt, despre Keravnos: „Este o echipă periculoasă, care a făcut o modificare în efectiv de curând”

Stephen Holt, despre Keravnos: „Este o echipă periculoasă, care a făcut o modificare în efectiv de curând”

CSM CSU Oradea are în față un meci în Cipru în grupa L din Top 16, „leii roșii” urmând să joace miercuri seara (11.01) cu Keravnos Strovolou în etapa a treia a grupei.

Bihorenii vor avea două meciuri în deplasare în această săptămână, pe lângă disputa din Cipru urmând un duel în Liga Națională, la Constanța.

Înaintea partidei cu Keravnos, bihorenii au 1-1 bilanț și duelul din Cipru este extrem de important, după cum a adăugat Stephen Holt în declarațiile acordate pentru csmoradea.ro în urma jocului cu CSA Steaua din campionat:

„Antrenorul ne spune mereu că meciurile din deplasare dezvăluie caracterul unei echipe. Toate echipele și toți jucătorii iubesc să joace acasă, dar cele mai importante teste sunt în deplasare. Până acum ne-am descurcat foarte bine în meciurile jucate departe de casă, inclusiv în cupele europene.

Va trebui să ne pregătim foarte bine pentru meciul cu Kervanos. Este o echipă periculoasă, care a făcut o modificare în efectiv de curând. Urmează să intrăm în detalii, dar sunt optimist în ceea ce privește jocul din Cipru. Este un meci extrem de important în ceea ce privește continuarea parcursului european.”

Partida dintre Keravnos și CSM Oradea va avea loc miercuri, 11 ianuarie, începând cu ora 19.00 și o să fie în direct pe YouTube FIBA - The Basketball Channel.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!