Stiri Cupa României Masculin

Stephen Holt: „Fără îndoială lumea încă se gândește la finala din sezonul trecut”

Stephen Holt: „Fără îndoială lumea încă se gândește la finala din sezonul trecut”

În a treia etapă a Ligii Naționale, CSM CSU Oradea se deplasează pe terenul lui U-BT Cluj-Napoca, pentru reeditarea finalei din sezonul trecut. Roș-albaștrii caută să obțină a treia victorie stagională și să rămână neînvinși în campionat.

La finalul partidei pe care trupa lui Cristian Achim a câștigat-o în fața lui CSM Târgu Jiu, Stephen Holt a vorbit, printre altele, și de confruntarea cu U-Banca Transilvania:

Fără îndoială lumea încă se gândește la finala din sezonul trecut. Noi trebuie să ne gândim la prezent și viitor. Avem încă multe lucruri de îmbunătățit, dar mă aștept la un meci interesant și competitiv. Urmează ca pe parcursul zilelor următoare să facem ședințe video cu jocul celor de la Cluj, așa cum procedăm de fiecare dată. Știm că ei au o echipă puternică, redutabilă, cu potențial deosebit. Noi va trebui să facem o treabă mai bună din punct de vedere defensiv pe tot parcursul jocului”, a spus americanul, conform csmoradea.ro.

Disputa dintre bihoreni și clujeni are loc duminică, 10 octombrie, de la ora 19:15. Meciul se poate vedea, în direct, pe Digisport.

*foto: Roby Boroș/CSM Oradea

2 comentarii la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!