Stiri Cupa României Masculin

Stevan Milosevic, cel mai bun jucător al lui BCM U Piteşti în victoria cu Mediaş

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
02.10.2014

Milosevic

BCM U Piteşti a reuşit calificareaîn sferturile de finală ale Cupei României. După ce au trecut în manşa tur de Gaz Metan la 16 puncte diferenţă, piteştenii nu au forţat în returul ce s-a desfăşurat la Sala Sporturilor Trivale. Echipa antrenată de către Hristu Şapera a învins miercuri la 9 puncte, scor 66-57. Cel mai bun baschetbalist în acest joc a fost pivotul Stevan Milosevic.

În 22;36 minute petrecute pe teren, Stevan a avut 6/9 la aruncările din interiorul semicercului şi 1/4 la linia de pedeapsă, pentru un total de 13 puncte. El a adăugat 8 recuperări, un capac şi 3 posesii pierdute, pentru un indice al eficienţei de 13. 

De notat că fostul MVP al campionatului din Georgia a fost liderul echipei la eficienţă, recuperări defensive, faulturi obţinute, dar şi la procentajul aruncărilor din acţiune.

Pentru BCM U, în manşa retur, 9 baschetbalişti au punctat pe tabelă.

În cele două jocuri de Cupă, Milosevic a înregistrat medii de 14.5 puncte, 8 recuperări şi 1.5 pase decisive, pentru 16.5 la eficienţă.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!