Stiri Cupa României Masculin

Stevan Milosevic: “Dacă vom evolua bine atât individual cât şi în echipă, sunt sigur că vom ieşi învingători”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
25.09.2014

Milosevic

Echipa pregătită de către Hristu Şapera va debuta în noul sezon competiţional, vineri, la Mediaş. În Ardeal, piteştenii vor disputa turul optimilor de finală ale Cupei României.

Stevan Milosevic, unul dintre pivoţii transferaţi de BCM U Piteşti în această vară, a prefaţat întâlnirea.

Consider că, cu excepţia ultimului joc, cel cu Steaua, acest presezon a fost unul reuşit pentru echipa noastră. Ce pot spune este că avem o formaţie competitivă, dar ne mai trebuie puţin timp pentru a ne acomoda complet împreună. Referitor la primul meci oficial, cel din Cupă de la Mediaş, mă aştept la o victorie care să ne conducă către următorul tur. Nu ştiu multe lucruri despre adversara de vineri, dar ne vom pregăti mai mult în următoarele zile. Trebuie să ne pregătim foarte bine pentru joc. Dacă vom evolua bine atât individual cât şi în echipă, sunt sigur că vom ieşi învingători.

Duelul se va desfăşura de la ora 18:00, la Sala Sporturilor din Mediaş. De menţionat este faptul că partida va putea fi urmărită în direct pe www.scmpitesti.ro.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!