Stiri Cupa României Masculin

Strahinja Jovanovic, înainte de reîntâlnirea cu Oradea: „Dacă vom da totul, vom câștiga”

Strahinja Jovanovic, înainte de reîntâlnirea cu Oradea: „Dacă vom da totul, vom câștiga”

În această seară (03.11), CSM CSU Oradea va evolua în etapa a patra a FIBA Europe Cup. Vicecampioana României se află în Polonia, acolo unde se va duela cu Legia Varșovia, formație clasată pe prima poziție a grupei H.

Înaintea confruntării cu CSM Oradea, Strahinja Jovanovic, fostul jucător al Stelei București, a vorbit despre partida care poate asigura echipei sale calificarea în faza următoare a competiției europene:

Este un meci foarte important, fiindcă dacă îl câștigăm, atunci vom promova în faza următoare a FIBA Europe Cup. Evident, acesta este obiectivul nostru și ne pregătim pentru el. Dacă vom da totul, vom câștiga. Trebuie să evoluăm bine în apărare. Nu spun că nu trebuie să jucăm cu intensitate, că nu trebuie să ne îngrijorăm pe partea ofensivă dar, cu siguranță, obiectivul nostru principal este eficiența defensivă. Dacă îndeplinim aceste sarcini, atunci ar trebui să fie bine”, a spus fundașul sârb, conform legiakosz.com.

Jovanovic a jucat în stagiunea 2019-2020 pentru Steaua și a înregistrat medii de 15.7 puncte, 4.2 pase decisive și 3.9 recuperări. Apoi, acesta a plecat în Polonia, la Slask Wroclaw, unde a strâns 14.3 puncte, 5.5 pase decisive și 3.0 recuperări.

Jovanovic a continuat și în sezonul acesta la Wroclaw însă, după schimbarea antrenorului, acesta nu a mai fost dorit. Prin urmare, baschetbalistul în vârstă de 25 de ani a ajuns la Legia Varșovia, formație care se despărțise de Joshua Sharkey, după un control doping.

În cele trei partide disputate până acum pentru Legia, Strahinja Jovanovic are 9.0 puncte, 6.7 pase decisive, 1.0 recuperări și 1.0 intercepții.

Confruntarea dintre Legia Varșovia și CSM Oradea începe la ora 20:00 și poate fi urmărită, în direct, pe YouTube.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!