Stiri Cupa României Masculin

Strahinja Jovanovic revine la CSA Steaua București

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
09.06.2022

Strahinja Jovanovic revine la CSA Steaua București

CSA Steaua București a perfectat un nou transfer. Strahinja Jovanovic revine la gruparea roș-albastră, pentru care a mai evoluat în stagiunea 2019-20. Ultima dată, el a evoluat la CSM Oradea. Informația a fost oferită de United Hoops și confirmată de sursele baschet.ro.

În cele 17 meciuri disputate în tricoul grupării din capitală, Jovanovic a avut medii de 15.7 puncte, 4.2 pase decisive și 2.9 recuperări. La CSM Oradea a evoluat în doar trei meciuri în stagiunea precedentă. De-a lungul carierei, el a mai jucat la OKK Beograd, SPD Radnicki, Vrsac, WKS Slask Wroclaw și Legia Varșovia.

Din informațiile noastre, steliștii îi vor păstra în sezonul viitor și pe Karlo Vragovic, cel mai bun marcator al echipei în stagiunea 2021-22 și pe Zarko Djuric care va bifa al treilea sezon în tricoul roș-albastru și al patrulea în Liga Națională de Baschet Masculin.

Pe lângă aceste mutări, Steaua București a mai perfectat transferurile lui Titus Nicoară și Vlad Negoițescu și l-a numit pe banca tehnică pe Mladen Jojic.

*foto: facebook Steaua București Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!