Stiri Cupa României Masculin

Sulovic, Marinov și Dahlman au purtat-o spre victorie pe Dinamo în partida cu Gaz Metan

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
12.09.2015

Dinamo București a câștigat primul meci din cadrul Cupei Mureșul disputat în fața lui Gaz Metan Mediaș. Bucureștenii au trecut cu scorul de 80-75 de formația medieșană grație unui joc foarte bun în primele 20 de minute ale partidei.

Nenad Sulovic a fost cel mai eficient dinamovist cu un indice de 22 de unități după ce a reușit 15 puncte, 6 recuperări și 5 pase decisive. El a marcat 6/7 (85.7%) de la 2 puncte și 3/4 (75%) de la linia de aruncări libere.

Pavel Marinov a fost cel mai bun marcator al alb-roșilor cu 23 de puncte lângă care a adăugat 6 recuperări și o pasă decisivă dar și 6 mingi pierdute. Cu 5/6 din de la 2 puncte, 3/5 de la 3 puncte și 4/5 de la libere, bulgarul a avut un coeficient de 20 de unități la eficiență.

Noah Dahlman a încheiat și el cu 20 la eficiență. Americanul a strâns 16 puncte în urma 5/8 aruncări de la 2 puncte și 6/6 de la linia de libere, lângă care a adăugat și 4 recuperări.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!