Stiri Cupa României Masculin

Suporterii mureșeni îl vor pe Srecko Sekulovic și la anul

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
06.03.2013

Se pare că Srecko Sekulovic este cel mai iubit antrenor în „Junglă” de la Corui încoace. Pentru prima dată în istoria clubului BC Mureș, suporterii sunt atât de mulțumiți de rezultatele obținute de antrenor, încât au pornit o campanie de adunare de semnături, prin care își exprimă dorința către conducerea clubului, pentru ca în sezonul competițional 2013-2014, Sekulovic să rămână pe banca tehnică a mureșenilor.

Fanii tigrilor au redactat o petiție online, formulată foarte simplu și explicit:

Noi, suporterii echipei de baschet BC Mureș Tg-Mureș, ne exprimăm susținerea față de antrenorul principal al echipei, si datorită rezultatelor excelente obținute de echipa noastră, precum și a obiectivului atins de antrenor pentru sezonul competițional 2012/13, chiar cu 5 etape înainte de finalul sezonului regulat, DORIM si CEREM conducerii clubului, semnarea unui nou contract valabil pentru sezonul competițional 2013/14 cu antrenorul actual Srecko Sekulovic.

Petiția online a pornit la drum ieri seară și numărul semnăturilor crește rapid. Pentru cei care nu au posibilitatea să semneze prin internet, suporterii au pregătit și o variantă listată, cu același text. 

La ultimele două meciuri, galeria mureșeană a scandat numele „Srecko! Srecko!” de mai multe ori, și au apărut și afișe în tribune cu numele antrenorului. Se pare că și aceste manifestări fac parte din expimarea dorinței pentru continuitate a suporterilor .

Foto: Răzvan Păsărică (www.rpressport.ro)

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC Mureș Târgu Mureș Geza :

    Voturi
    Suntem la 208 !

    cu 11 ani în urmă (07.03.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!