Stiri Cupa României Masculin

Suporterii orădeni sunt invitați de către conducere să își încurajeze echipa

Claudiu Dekan

Claudiu Dekan
06.01.2014

Înaintea meciului din sferturile de finală ale Cupei României dintre CSM Oradea și BC Timișoara, Șerban Sere, managerul bihorenilor declară că echipă să își dorește accederea în fazele superioare ale competiției, cu atât mai mult cu cât timișorenii sunt printre specialiștii Cupei.  

“Ne dorim victoria în această confruntare. Nu ascund faptul că ne propunem să ne calificăm la turneul final al Cupei României, tot așa cum ne dorim o calificare între primele patru la nivelul Ligii Naționale. Întâlnim un adversar cu tradiție și cu rezultate foarte bune în cupă, cu precădere în ultimii ani, dar acest lucru trebuie să ne motiveze suplimentar. Aștept suporterii la sală pentru primul meci în noul an. Așa cum am spus, echipa are nevoie în continuare de sprijinul celor din tribune, care ne-au arătat de-a lungul timpului că ne pot purta spre victorie.”

Primul tur al partidei CSM Oradea - BC Timişoara, va avea loc miercuri de la ora 19:45, la arena Antonio Alexe din Oradea.

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea unguru :

    La multi ani!
    voi fi acolo, pe baricade!
    hai CSM!

    cu 10 ani în urmă (06.01.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!