Stiri Cupa României Masculin

Update: Anastasis Zetos este noul jucător al celor de la Dinamo Știința București

Update: Anastasis Zetos este noul jucător al celor de la Dinamo Știința București

După ce CSM Mediaș s-a desființat din cauza problemelor financiare, jucătorii care semnaseră deja cu ardelenii și-au căutat o nouă destinație. Primul care și-a găsit o nouă echipă a fost veteranul „Kevin” Calotă, care a semnat cu Dinamo Știința București.

 

UPDATE Surse din cadrul clubului Dinamo Știința au confirmat faptul că Zetos este noul jucător al echipei din Capitală!

 

Din informațiile baschet.ro, aceeași destinație ar putea să o aibă și tânărul baschetbalist de numai 18 ani, Anastasis Zetos.

Zetos fusese acontat de CSM Mediaș în lotul pe care trupa ardeleană îl pregătise pentru sezonul 2020/2021. Acum, Anastasis este la antrenamente cu Dinamo Știința și are șanse să rămână în lotul lui Antonis Constantinides.

Anastasis Zetos este un produs al celor de la Panathinaikos Atena, club la care s-a format ca jucător. Tatăl său este grec iar mama româncă, originară din zona Oradiei. De altfel, Zetos a făcut parte din lotul României U18 la Europenele de anul trecut.

Pe lângă Kevin Calotă, Dinamo Știința i-a reconfirmat recent pe Antonio Năsturescu și Anton Diaconescu. De asemenea, în lotul alb-roșilor mai fac parte Andrei Calenic, Bogdan Penciu și Ionuț Berceanu. Totodată, au fost aduși de la CSU Știința și mai mulți juniori: Octavian Ilie, David Neacșu, David Oprea și Matei Dorneanu.

În ceea ce privește jucătorii străini, Dinamo Știința se va baza sezonul viitor pe Ousmane Barro, Javon Masters, Armin Cane, TJ Price și Jeremy Saffold.

*foto: facebook

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!