Stiri Cupa României Masculin

Surse: Cât a plătit U-BT Cluj pentru a găzdui Final Four-ul Cupei României

Surse: Cât a plătit U-BT Cluj pentru a găzdui Final Four-ul Cupei României

Final Four-ul Cupei Românei la baschet masculin a fost organizat pentru al doilea an consecutiv de Cluj-Napoca. Jocurile din acest an, spre deosebire de cele din precedentul, s-au desfășurat în Sala Horia Demian, BT Arena fiind ocupată cu meciurile de tenis din FED Cup susținute de naționala României.

Lupta pentru organizarea turneului final de cupă s-a dat între echipele care între timp au ajuns în finală. Conform unor surse apropiate site-ului nostru, U BT Cluj-Napoca a câștigat licitația pentru suma de 100.000 RON, cu 5.000 mai mult decât a oferit CSM CSU Oradea.

Astfel, U BT Cluj-Napoca a ajuns să fie gazda Final Four-ului Cupei României pentru al doilea an la rând. În urmă cu un an clujenii au fost eliminați în semifinale de campioana României. CSM CSU Oradea a organizat o singură un turneu final de cupă, în 2016, când a pierdut finala chiar în fața lui U BT Cluj-Napoca.

Finala Cupei României la baschet masculin dintre U BT Cluj-Napoca și CSM CSU Oradea este programată astăzi, 10 februarie, de la ora 19:00 și va putea fi urmărită în direct la Digi Sport 3.

foto: u-bt.ro

7 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea Malone Karl :

    introduceti PIN-ul
    Dacă bancomatele nu au de unde, atunci cine? Dacă finanțele nu joacă acasă atunci unde? Dacă bancherii nu pot atunci când?

    cu 4 ani în urmă (10.02.2020)
    • U BT Cluj-Napoca hunterUCJ:

      Daca...
      ...nu ai glume bune in program de ce insisti totusi sa mai scrii?

      cu 4 ani în urmă (10.02.2020)
    • U BT Cluj-Napoca romeovura:

      Malone Karl
      Ce te face sa ataci atât de mult o altă echipă (în cazul de față e vorba de U-BT) care nu reprezintă orașul tău? De ceva timp observ că îți place sa aduci tot felul de atacuri la adresa noastră și asta fără să fi provocat. Mai trist e că te legi de o licitație în care diferența e făcută doar de o sumă (5000 de lei)pe care cei de la Oradea puteau sau o

      cu 4 ani în urmă (10.02.2020)
    • U BT Cluj-Napoca romeovura:

      Continuare
      Cei de la Oradea puteau să o depășească, dar iei au preferat să nu mai liciteze. Asa că prin urmare ce te face pe tine sa arunci cu ironii de proasta calitate spre cineva care nu cunosti și care în mod cert nu te-a jignit. Haide U

      cu 4 ani în urmă (10.02.2020)
    Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ahile89 - :

    .
    Lasa-i lui atele si trofeul ramane la Cluj. Unii se tem de arbitrii, altii vad avioane, plase de kauffland si alte cele. Hai sa ne bucuram de baschet.

    cu 4 ani în urmă (10.02.2020) Raspunde
  • CSM CSU Oradea unguru1432 :

    mda...
    Mi-as dori ca bugetul de F4 sa fie redirectionat in aducerea un jucator bun, determinant asa cum s-a intamplat si anii trecuti in aceasta perioada.
    Nu ma intereseaza de bugetele si resursele altor cluburi si mai ales porcaria asta numita licitatie care e menita sa atraga doar bani la vistieria FRB-ului. Important e ca cei din conducerea CSM-ului sa il investeasca pe al lor cu cap...
    Pana una alta nu dau un campionat pe cupa, dar daca e sa ajunga la Oradea sa fie! :)))))))))))
    Succes Oradea!!!

    cu 4 ani în urmă (10.02.2020)
    • uplifter:

      Re
      Da, asa se va intampla

      cu 4 ani în urmă (11.02.2020)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!