Stiri Cupa României Masculin

Oficial. Danny Agbelese a semnat cu SCM U Craiova

Oficial. Danny Agbelese a semnat cu SCM U Craiova

Sâmbătă, 20 ianuarie, SCM U Craiova a reușit să se impună cu scorul de 86 la 79 în fața lui CSM Petrolul Ploiești și, astfel, a terminat cu o victorie prima fază a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Update:

SCM U Craiova l-a anunțat oficial pe Danny Agbelese.

Știrea inițială:

Acest succes a venit după ce oltenii au efectuat o modificare la nivelul băncii tehnice. Mai exact, Vitaly Stepanovski a fost înlocuit cu Panagiotis Giannaras, un antrenor cipriot în vârstă de 50 de ani.

Conform surselor noastre, SCM U Craiova își dorește în continuare să schimbe fața echipei. Pentru a atinge acest scop, alb-albaștrii l-au transferat pe Danny Agbelese, un jucător americano-nigerian în vârstă de 33 de ani, care a evoluat, de-a lungul carierei sale, în multe din campionatele puternice ale Europei.

Agbelese a jucat între 2008 și 2010 pentru Collin College, după care s-a transferat la Hampton. În 2012, sportivul de 2.06 metri a semnat cu Esteghlal Qeshm, în Iran, după care a jucat pentru Union Atletica și Wanderers Paysandu, în Uruguay.

Venirea în Europa a lui Agbelese s-a consemnat în stagiunea 2014-2015, când acesta a jucat pentru Guadalajara, în Spania. De-a lungul anilor, a evoluat la formații precum Brindisi, Pau Orthez, Promitheas Patras, Real Betis sau Peristeri.

În actualul sezon, baschetbalistul ce evoluează pe pozițiile 4-5 a jucat în Venezuela, la Piratas de La Guaira și la Marinos, având medii de 5.1 puncte, 5.7 recuperări și 1.1 capace.

Potrivit informațiilor noastre, Danny Agbelese își va continua cariera în România și va încerca să o ajute pe SCM U Craiova să aibă prestații cât mai solide în grupa 11-18 a Ligii Naționale. Oltenii vor debuta în faza secundă pe terenul lui CSM Galați.

*foto: Gorka Rubio/Argazki Press

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!