Stiri Cupa României Masculin

Surse. Malcolm Griffin sosește la Dinamo București

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
05.02.2023

Surse. Malcolm Griffin sosește la Dinamo București

După cum aminteam anterior, în urma eșecului cu U-BT Cluj-Napoca, Dinamo București a efectuat mai multe mutări de trupe. Conform surselor noastre, Câinii Roșii i-au găsit înlocuitor lui Toni Katic, care este accidentat. Este vorba despre Malcolm Griffin. Informația a fost oferită și de colegii de la United Hoops.

Griffin este un conducător de joc american, în vârstă de 32 de ani și măsoară 1.93 metri. El nu a evoluat la vreun club în această stagiune, dar a avut o înțelegere parafată, la BM Stal Ostrow. El nu a apucat să joace și în locul său preferat Josh Perkins.

În stagiunea precedentă, Malcolm a jucat la PAOK Salonic, alături de care a avut medii de 16.5 puncte, 4.3 recuperări și 4.3 pase decisive în patru meciuri în Champions League, respectiv de 8.8 puncte, 1.6 recuperări și 3.8 pase decisive în campionatul Greciei.

De-a lungul carierei sale, jucătorul american a mai bifat experiențe pentru cluburi precum Liepaja, Kolossos, Zenit, AEK Atena și Hapoel Tel-Aviv. El este absolvent al Universității Toledo, pe care a reprezentat-o în două sezoane de NCAA.

Dinamo București are un bilanț de 4-5 în Liga Națională de Baschet Masculin. După plecarea lui Tilmon și noul transfer, nucleul de jucători străini al alb-roșilor arată astfel: Darnell Edge, Donte Ingram, Marquis Addison, Malcolm Griffin, Jakub Wojciechowski, Andy Ogide și Toni Katic.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!