Stiri Cupa României Masculin

Surse. Mladen Jojic nu mai este antrenorul Stelei București

Surse. Mladen Jojic nu mai este antrenorul Stelei București

Duminică, 2 octombrie, CSA Steaua București a disputat primul meci oficial din sezonul 2022-2023. Roș-albaștrii s-au duelat cu U-BT Cluj-Napoca într-un joc din cadrul grupei C de calificare la Final 8-ul Cupei României.

Steliștii au început foarte bine partida și au condus chiar și la 13 puncte, însă alb-negrii au revenit în sfertul al treilea și s-au impus, în cele din urmă, cu scorul de 85 la 73. Steaua păstrează în continuare șanse de calificare în faza următoare a competiției, însă are nevoie de o victorie la scor în fața eternei rivale Dinamo București.

Cei care au urmărit transmisia jocului dintre Steaua și U-BT pe FRB TV au observat că pe banca tehnică a grupării militare nu s-a aflat Mladen Jojic, cel care a fost numit antrenor principal.

Conform surselor noastre, din motive care nu ne sunt deocamdată cunoscute, Jojic nu mai este tehnicianul Stelei. În schimb, echipa va fi antrenată în următoarea perioadă de Zoltan Safar și Ciprian Enache.

Astăzi, 3 octombrie, de la ora 19:00, CSA Steaua București se duelează cu CS Dinamo București, în Cupa României, în timp ce sâmbătă, 8 octombrie, primește vizita lui CSM Galați, de la ora 20:00.

*foto: Răzvan Păsărică

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!