Stiri Cupa României Masculin

Surse. Multiple cazuri de COVID-19 și la SCM Timișoara

Surse. Multiple cazuri de COVID-19 și la SCM Timișoara

Astăzi, 15 octombrie, a fost ziua în care majoritatea echipelor din baschetul masculin românesc au primit rezultatele testelor COVID-19 pentru a putea juca în Cupa României. Ultima echipa la care s-au înregistrat cazuri este SCM Timișoara.

Din informațiile primite de la surse apropiate site-ului nostru, la gruparea de pe Bega se înregistrează multiple cazuri pozitive, printre care atât jucători cât și membri ai staff-ului tehnic.

SCM Timișoara a jucat o partidă de verificare la finalul săptămânii trecute cu BCM U Pitești. Echipa argeșeană așteptă rezultatele testelor, care trebuie să sosească mâine.

Cupa României este sub semnul întrebării, după ce mai multe echipe au înregistrat cazuri pozitive, printre care CSO Voluntari, U BT Cluj-Napoca, BC CSU Sibiu, Dinamo Știința București și CSM VSKC Miercurea Ciuc.

foto: SCM Timișoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!