Stiri Cupa României Masculin

Surse. Oradea și Pitești sunt în luptă directă pentru organizarea Final Eight-ului Cupei României

Surse. Oradea și Pitești sunt în luptă directă pentru organizarea Final Eight-ului Cupei României

În cursul zilei de astăzi, 13 ianuarie, a avut loc la Sibiu ședința de Consiliu Director al Federației Române de Baschet. Pe ordinea de zi a fost aprobată taxa minimă de atribuire a organizării Final 8-ului Cupei României la baschet masculin.

Astfel, echipele care doresc să organizeze acest turneu final, trebuie să plătească minim suma de 20.000 de euro. În cazul în care există mai mult doritoare, va există o licitație cu pas de strigare, în valoare de 1.000 de euro.

Din informațiile site-ului nostru, lupta pentru organizarea Final 8-ului Cupei României se dă între Oradea și Pitești. Cele două cluburi par extrem de determinate să organizeze acest turneu final, mai ales că ambele dispun de arene noi.

Sala Polivalentă din Oradea inaugurată în 2022, iar din actualul sezon competițional, CSM CSU Oradea îli desfășoară meciurile de pe teren propriu acolo. Capacitatea arenei este de peste 5.000 de locuri.

Pitești Arena are o capacitate de 4.900 de locuri și a fost inaugurată la finele anului trecut. FC Argeș Pitești nu a disputat niciun meci oficial în noua sală din Trivale.

Tot la Sibiu va avea loc și tragerea la sorți pentru Final Eight-ul Cupei României la baschet masculin. Aceasta va avea loc sâmbătă, 14 ianuarie.

foto: FC Argeș Basketball

2 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca Acs Titi :

    Poate n-am inteles bine.
    Atribuirea desfasurarii Final 8 are loc dupa tragerea la sorti ? Hai sa vad daca imi iese. Daca la tragerea la sorti in prima zi se vor intilnii U-BT cu Pitesti, atunci organizrea va fi atribuita Pitestiului ! Ca asa avem noi noroc... sau Pitestiul ghinion.
    Altfel logic ar fi ca noua sala din Pitesti sa fie totusi aleasa, pentru ca Oradea a avut parte anul trecut de o inaugurare frumoasa.

    cu 1 an în urmă (13.01.2023)
    • oldman_teo:

      nu e pe alese
      Din ce scrie aici, organizatorul pune banu', nu se alege nimic.

      cu 1 an în urmă (13.01.2023)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!