Stiri Cupa României Masculin

Surse. Toarlyn Fitzpatrick va semna cu BCM U Pitești

Surse. Toarlyn Fitzpatrick va semna cu BCM U Pitești

BCM U Pitești își va completa lotul cu al 6-lea străin prin înregimentarea lui Toarlyn Fitzpatrick, care vine din Grecia de la AO Ionikos. Presa elenă anunță că jucătorul american este ca și transferat în România, în timp ce surse aproapiate site-ului nostru indică gruparea din Trivale drept noua echipă a lui Fitzpatrick.

În vârstă de 31 de ani, Toarlyn Fitzpatrick măsoară 2.02 metri și este un jucător de poziția 4. Născut pe 4 septembrie 1989 în Tampa, Fitzpatrick a urmat timp de patru ani programul sportiv de la University of South Florida.

Primul contract profesionist l-a avut în sezonul 2013/2014, când a jucat în Belgia pentru Kangoeroes Basket. În următoarea stagiune a jucat pentru prima dată în Grecia la Apollon Patras, după care a mai trecut pe la Tigers Tubingen (Germania), AGO Rethymno (Grecia), Akita Happinets (Japonia), Ibaraki Robots (Japonia), BC Holagros (Grecia), Le Portel (Franța) și Aris Salonic (Grecia).

În actualul sezon alături de AO Ionikos, Fitzpatrick a strâns 11 apariții în campionatul Greciei și a strâns medii statistice de 9.6 puncte, 6.2 recuperări, 1.4 pase decisive și 12.4 la eficiență. Ionikos a are un record de 4 victorii și 7 înfrângeri în acest moment.

Fitzpatrick a jucat în acest weekend pentru Ionikos în înfrângerea categorică cu Kolossos Rhodou, scor 94-74. Americanul a jucat 16 minute în acest meci și a reușit 10 puncte, 5 recuperări și o pasă decisivă pentru 12 la eficiență.

Toarlyn Fitzpatrick va deveni al 6-lea jucător străin din lotul lui BCM U Pitești.

foto: basketeurope.com

4 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    haha
    Incredibila pepiniera Tubingen pentru baschetul romanesc. Iata o lista cu jucatori trecuti pe-acolo si apoi ajunsi in campionatul Romaniei:
    Toarlyn Fitzpatrick
    Tony Easley
    Malcolm Lee
    Jared Jordan
    Kris Richard
    Barry Stewart
    Garlon Green
    Isaiah Philmore
    Nick Russell
    Si probabil or mai fi, dar mi-au scapat mie...

    cu 3 ani în urmă (11.01.2021)
    • mitza10:

      =))))))
      dupa ce a plecat de la sibiu,laser la tubingen s a dus si s a intors anul trecut la craiova.La fel,bozo djurasovic,2013–2014 Steaua CSM EximBank,2015–2016 SCM U Craiova...sezonul 2018-2019 a trecut si el pe la tubingen.

      cu 3 ani în urmă (11.01.2021)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      @gyke
      interesant comentariu

      mi-e greu sa cred ca e doar o coincidenta, o fi vreo legatura, mai mult sau mai putin formala, intre un agent sau mai multi de jucatori si acest club? la cate cluburi si cati jucatori sunt pe piata, faptul ca sunt asa multi adusi de acolo, sau care au trecut pe acolo pare iesit din spectrul hazardului

      cu 3 ani în urmă (14.01.2021)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      Ehehe,Gyke,
      Daca tu acum intrezaresti legaturi mai putin formale intre agenti si cluburile de la noi,eu o sa-ti spun doar atat:buna dimineata!

      cu 3 ani în urmă (17.01.2021)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!