Stiri Cupa României Masculin

Oficial. Troy Franklin se întoarce în România

Oficial. Troy Franklin se întoarce în România

Începerea sezonului 2021-2022 se apropie cu repeziciune și formațiile din Liga Națională de Baschet Masculin se află pe ultima sută de metri în alcătuirea loturilor. Una din grupările care mai are încă de adus jucători este SCM U Craiova.

Update - 14:00:

SCM U Craiova a oficializat transferul lui Troy Franklin Jr.

Știrea inițială:

Conform surselor Baschet.ro, Jordin Williams nu va evolua în stagiunea viitoare sub comanda lui Michalis Kakiouzis. Acesta va fi înlocuit de Troy Franklin, baschetbalist care a mai jucat în țara noastră, la SCM Timișoara.

Fundașul american a jucat un sezon pentru alb-violeți și a avut medii de 17.9 puncte, 5.5 pase decisive, 2.6 recuperări și 1.2 intercepții. Franklin Jr. a petrecut ediția 2020-2021 în liga a doua turcă, la Akhisar Belediye, unde a adunat următoarele cifre: 16.4 puncte, 5.7 pase decisive, 3.1 recuperări și 1.8 intercepții.

După această mutare, lotul craiovenilor arată în felul următor: Liam O'Reilly, Troy Franklin, Titus Robinson, Aurelian Gavriloaia, Radu Vîrnă și George Blaj-Voinescu.

*foto: Facebook – SCM Timișoara Baschet

2 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea DonDiablo :

    DonDiablo
    Super jucator daca a mai progresat în joc și repeta prestațiile bune de la Timisoara.

    cu 2 ani în urmă (12.08.2021) Raspunde
  • BC CSU Sibiu adrianus . :

    :)
    Jucator bun
    Statistici foarte bune
    Bine ai revenit in Romania

    cu 2 ani în urmă (12.08.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!