Stiri Cupa României Masculin

SURSE. Universitatea Cluj a transferat trei americani şi un bulgar

Radu Bărăian

Radu Bărăian
23.09.2014

Conform unor surse apropiate ale site-ului nostru, nou-promovata CS Universitatea Cluj-Napoca s-a întărit semnificativ înaintea debutului stagiunii competiţionale 2014-2015. În lotul pregătit de antrenorul Carmin Popa se pare că au ajuns trei baschetbalişti americani şi unul bulgar

Ardelenii, care mai au un străin în echipă, mai exact un sportiv originar din Kazakhstan, vor juca primul meci din noul sezon în compania celor de la Timba Timişoara, pe terenul acestora. Partida programată duminică, 28 septembrie, cu începere de la ora 18:00, contează pentru manşa tur din cadrul optimilor de finală ale Cupei României. Din informaţiile noastre, cele patru achiziţii ale Universităţii vor fi în teren împotriva "Urşilor" din Banat, iar duelul se anunţă unul extrem de echilibrat. 

Interesant este faptul că "U" Cluj şi Timba Timişoara trebuiau să se întâlnească la turneul amical organizat la Mediaş, competiţie care în cele din urmă a fost anulată. Ulterior, atât "studenţii" cât şi timişorenii au dat piept pe rând cu Gaz Metan Mediaş. Universitatea a pierdut în faţa medieşenilor cu 64-90, respectiv 59-77, în timp ce Timba a cedat cu 63-78 şi 71-80. 

În runda inaugurală din Liga Naţională de Baschet Masculin, Universitatea Cluj va primi vizita vicecampionilor de la CSM-U Oradea. 

Vom revenii cu detalii despre cele patru transferuri ale clujenilor!

*Foto: Cristian Cosma

1 comentariu la aceasta stire:
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM :

    "*"
    ah, da, maretul proiect al tovarasului vasu.... colosal, anutat cu surle si trambite ca fiind un proiect cu sportivi romani, sportivi clujeni fara "vinituri" si mercenari straini a devenit.... ah, da .... ala era doar gunoi propagandistic lansat de acest tovaras vasu, un proiect lansat odata cu victoria asupra Rapid-ului (cu arbitrii evident ca altfel nu se putea), un proiect lansat nu pentru "*" ci pentru a salva un set de scaune..... Rusine tovarasu vasu, rusine, ati mai ingropat o sectie in gunoi, minciuna si mizerie! Ce nu a reusit "***" sa faca pe bani reusiti dumneavoastra pe gratis! Pe mine m-ati pierdut din postura de "U"-ist, nu pot sa ma identific cu acest gunoi care devine "U", ati pierdut un suporter sinncer dar ati castigat pe cei din specia lui caramida si petarda! Sper sa fiti mandri si da, "U" Cluj nu moare, a murit deja si matale ii canti prohodul!

    cu 9 ani în urmă (23.09.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!