Stiri Cupa României Masculin

Sylvain Francisco îl înlocuiește pe Brandon Brown la BC Peristeri

Sylvain Francisco îl înlocuiește pe Brandon Brown la BC Peristeri

În cursul acestei zile (12.09), BC Peristeri a anunțat transferul lui Sylvain Francisco, un fundaș care a petrecut sezonul 2021-2022 în Spania, la BAXI Manresa. Jucătorul francez îl înlocuiește în lotul lui Vassilis Spanoulis pe Brandon Brown, fostul baschetbalist al lui U-BT Cluj-Napoca.

Brown a înregistrat medii de 10.6 puncte, 4.2 pase decisive și 2.0 recuperări în stagiunea precedentă, reușind să devină campion al României și să ajungă alături de alb-negri până în sferturile de finală ale Basketball Champions League.

Fundașul american a decis în această vară să plece la BC Peristeri, însă acesta nu va mai evolua pentru gruparea din Grecia. Conform unui comunicat apărut pe site-ul elenilor, „Peristeri și Brandon Brown au decis de comun acord rezilierea contractului, din cauza unei probleme serioase în familia jucătorului”.

În locul lui Brown, Peristeri l-a adus pe Sylvain Francisco, sportiv ce a adunat 11.3 puncte, 3.2 pase decisive și 1.4 recuperări în sezonul 2021-2022. BAXI Manresa a fost una dintre surprizele plăcute ale BCL, reușind să ajungă până în finala competiției, unde a fost învinsă de Tenerife.

La finalul acestei săptămâni, BC Peristeri va fi gazda unui turneu amical la care vor participa U-BT Cluj-Napoca, AEK Atena și PAOK Salonic. În 17 septembrie, Peristeri se va duela cu PAOK, în timp ce U-BT va juca împotriva lui AEK Atena. În 18 septembrie vor avea loc finala mică și finala mare a Memorialului „Nikos Fassouras”.

*foto: championsleague.basketball

6 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca caatmark :

    U BT?
    Urmaroarea destinatie U BT?

    cu 1 an în urmă (12.09.2022) Raspunde
  • bakoi :

    Poate
    Cine știe, mai ales că nu se mai știe nimic de Guzman

    cu 1 an în urmă (12.09.2022) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca cata2106 . :

    Brown
    Urata situatie pentru Brown, sa speram ca nu e nimic grav si e doar o pauza mica.
    In alta ordine de idei, revenirea lui la U clar ar fi un mare plus, poate ...poate...

    cu 1 an în urmă (13.09.2022) Raspunde
  • Benjamin :

    Revenire
    Brown. Un jucator care mi-a placut mult si care categoric ne-a ajutata enorm sezonul trecut.
    Nu inteleg unde sa-l mai aduci acum?
    Ce rost are in locul lui Guzman? Inlocuim un 3 cu un pg cand noi avem in lot deja 2 jucatori care au fost adusi pentru asta (jordan si sanders la nevoie)?

    Nici in locul lui Sanders nu cred ca merita. Nu pentru ca is convins ca cel mentionat e un super jucator, dar la cum pare gandit jocul si cum par distribuite rolurile nu prea vad de ce am avea 2 jucatori clasici pe 1.

    cu 1 an în urmă (13.09.2022) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca hunterUCJ :

    Cat de lipsită de sens...
    ...e chestia asta. Jucator X pleacă de la echipa Y. După o vreme, X ar fi poate disponibil pentru un transfer. Începe corul fanilor echipei X "poate vine la noi!" / "poate-l aducem înapoi". Se mai bagă și fanii altor echipe câteodată - "dar dacă ar veni la noi cum ar fi?!".

    Oameni buni, există o grămadă de jucători pe lumea asta. Nu înțeleg de ce vă cramponați de alea câteva nume pe care le cunașteți. E plin netul de locuri în care puteți descoperi și alți jucători. Nu se termină baschetul cu LNBM. Dimpotrivă, cam acolo începe...

    cu 1 an în urmă (13.09.2022)
    • U BT Cluj-Napoca caatmark:

      Te contrazic
      Nu contest ca sunt jucatori multi pe piata si multi din ei peste valoarea lui Brown. Dar pentru ei trebuie platita o firma de recruting(bani seriosi) si trebuie integrat in echipa. La Brown nu e nevoie de niciunul din cele doua mai sus mentionate. Ar veni si ar fi din start plus valoare. Asta daca nu cumva ii accidentat grav.

      cu 1 an în urmă (14.09.2022)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!