Stiri Cupa României Masculin

Szabolcs Santa, despre atmosfera din lot: „Chiar suntem o familie”

Szabolcs Santa, despre atmosfera din lot: „Chiar suntem o familie”

CSM Târgu Mureș se pregătește de debutul în noul sezon și va găzdui, în acest weekend, confruntările cu CSM Focșani și CSM Galați, din cadrul grupei C de calificare la Final 8-ul Cupei României.

Szabolcs Santa, căpitanul alb-albaștrilor, a vorbit despre turneul de la Târgu Mureș, despre situația echipei, cât și despre starea lui fizică:

„Ca și echipă 90% am rămas aceiași băieți, antrenori, am rămas același grup ce a fost anul trecut cu 70-80% cu care am pornit la drum încă din divizia B și acest lucru chiar mă bucură. Suntem mai mult decât o echipă de baschet. Chiar suntem o familie. Mă bucur că clubul a reușit să aducă acest turneu la Târgu Mureș. Este un avantaj foarte mare că jucăm în fața propriilor suporteri. Toată lumea știe că și anul trecut am fost o echipă bună, spre foarte bună pe teren propriu, exceptând un meci, două poate. Mă bucur că jucăm în fața propriilor fani. Pe această cale îi rugăm să vină în număr cât mai mare că poate nici ei nu realizează ce mult ne ajută. Am avut mici probleme, am venit de la lotul național un pic accidentat cu hernie cervicală. A fost o perioadă mai mai dificilă pentru mine. Am evitat, așa se pare, operația și am început antrenamentele sută la sută cu băieții deja de 2 săptămâni. Eu zic că sunt pe drumul cel bun, încă nu-s 100 la sută. Sper ca la momentul primului joc cu Focșaniul să fiu în regulă. Important e ca echipa să fie sută la sută, să fim motivați, concentrați, să putem să respectăm indicațiile antrenorilor și să bifăm primul obiectiv al acestui sezon, accederea în F8 și după această săptămână să răsuflăm un pic ușurați și această Cupa României să-o lăsăm până în februarie, şi să ne focusăm sută la sută la campionat. Este un obiectiv foarte important pentru noi și sperăm că duminică deja să bifăm această prezență în F8”, a spus experimentatul jucător al mureșenilor, conform csmtgm.ro.

Meciurile lui CSM Târgu Mureș vor avea loc vineri, 15 septembrie, de la ora 19:00, împotriva lui CSM Focșani, și duminică, 17 septembrie, de la ora 19:00, împotriva lui CSM Galați.

*foto: Facebook – CSM Târgu Mureș - Marosvásárhelyi VSK

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!