Stiri Cupa României Masculin

Szijarto iarăși foarte bun împotriva lui CSȘ Giurgiu

Adrian Micinic

Adrian Micinic
28.12.2012

Levi Szijarto a fost cel mai eficient jucător al echipei CSU Ploiești în victoria de la Giurgiu, scor 76-63, în prima manșă a Cupei României la baschet masculin. Orădeanul realizase cea mai bună performanță personală în acest sezon competițional la confruntarea cu aceeași echipă din ultima etapă a turului Ligii Naționale.

În 36 minute de joc, cel mai mult timp petrecut pe parchet între jucătorii Asesoftului, Szijarto a avut 4/8 la aruncările din acțiune și 4/4 la linia de pedeapsă pentru 12 puncte. El a adăugat 5 recuperări, 4 pase decisive și o intercepție cu două posesii pierdute. Levi a fost liderul echipei sale la eficiență, cu un indice de 15, respectiv la categoria +/-, unde a avut 17.

În partida de campionat cu CSȘ Giurgiu, Szijarto a avut 12 puncte și 7 pase decisive cu o singură ratare la aruncările din acțiune pentru un indice de 17 la eficiență.
De notat că orădeanul a realizat al 6-lea meci consecutiv în care depășește borna 10 la eficiență.

Foto: Mirela Oprea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!