Stiri Cupa României Masculin

Tal Karpels: “Sunt mândru de echipa mea”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
13.04.2014

Energia Rovinari a cucerit primul trofeu din istoria clubului iar Tal Karpels a fost unul dintre jucători importanți pentru gorjeni. Jucătorul venit în vara lui 2013 a oferit site-ului nostru o scurtă declarație despre ceea ce a reușit formația sa:

„Sunt mândru de echipa mea. A fost într-o situație proastă în sânul echipei însă toată lumea s-a dăruit și și-a dat sufletul pe parchet și suntem fericiți.”

Karpels a explicat și prestație din finală, el fiind o piesă de bază a acestui succes:

„Sunt un tip foarte energic. Am intrat pe parchet și am dat 100% din mine și sunt fericit că am jucat bine. Am făcut asta pentru echipa mea. Mă simt extraordinar.”

Tal Karpels a încheiat finala contra Oradei cu 11 puncte, 2 recuperări, o pasă decisivă și 2 intercepții.

1 comentariu la aceasta stire:
  • CS Energia Târgu Jiu fan_baschet :

    suntem mandri de voi!
    multumim Tal Karpels & comp pt aceasta bucurie imensa pe care ne-ati facut-o! Felicitari!

    cu 10 ani în urmă (13.04.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!