Stiri Cupa României Masculin

Tauras Jogela: “Suporterii vor fi cel de-al șaselea jucător”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
25.09.2015

Jogela

Echipa antrenată de Jovica Arsic a fost învinsă la 12 puncte diferență de Dinamo București, în cadrul primei manșe a optimilor Cupei României. Returul se va desfășura sâmbătă la Pitești, cu începere de la ora 18:00.

Chiar dacă șansele de calificare au scăzut simțitor, Tauras Jogela este încrezător în șansa formației sale și face un apel la fanii piteșteni, să vină la sală și să susțină echipa.

Primele 30 minute ale partidei tur au fost unele bune pentru echipa noastră. În sfertul decisiv am făcut câteva greșeli atât în atac, cât și în apărare. Dinamo a profitat de aceste erori și a punctat foarte ușor. În retur trebuie să jucăm mai inteligent.

Faptul că sâmbătă vom evolua pe teren propriu, va fi un avantaj pentru noi. Avem niște fani minunați și trebuie să profităm de acest lucru. Tot ceea ce trebuie să facem este să fim mai atenți în apărare. Dinamo este o echipă bună, dar cred că noi suntem mai puternici! Avem șansa noastră de a învinge la o diferență mai mare de 12 puncte. Suporterii vor fi cel de-al șaselea jucător.

În partida tur, lituanianul a bifat numai 8 minute de joc, totalizând în această perioadă 4 puncte și 2 recuperări.

1 comentariu la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești Renan :

    BCM-suporteri
    Sper la o atmosfera foarte placuta maine si bineinteles la o victorie! E nevoie ca si noi, suporterii sa fim la inaltime! Sunt unele momente in care sala tace, mai ales cand suntem condusi, mi ar placea ca atunci sa incurajam si mai tare echipa! Mi ar mai placea ca la aruncarile libere ale noastre sa facem liniste, cred ca i ar ajuta pe jucatori acest lucru! Hai Pitesti!

    cu 8 ani în urmă (25.09.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!