Stiri Cupa României Masculin

Țenter despre titularizarea lui Lilov și Shiloh: ”Am vrut să arăt că este timpul pentru o schimbare!”

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
06.01.2013

Marcel Țenter a surpins pe toată lumea când a indicat titularii formației sale în meciul de sâmbătă seară, cu Gaz Metan Mediaș. Tehnicianul i-a trimis din primul minut în teren pe Ivan Lilov și Kyle Shiloh, cei doi jucători sosiți în această iarnă la echipă.

Țenter spune că și-a asumat un risc prin introducerea celor doi nou sosiți la Mediaș încă din primul minut în teren și este bucuros că i-a ieșit pariul.

Am riscat, dar am vrut să arăt că este vremea pentru o schimbare, iar aceasta trebuia făcută acum, cu tot riscul, și, din fericire, a mers foarte bine treaba, a declarat antrenorul lui Gaz Metan Mediaș pentru Nova TV.

Ivan Lilov și Kyle Shiloh au fost titulari contra Piteștiului. Lilov a fost cel mai bun marcator al echipei, cu 20 puncte.

Marcel Țenter crede că debutul bun de partidă al Mediașului a contat foarte mult în economia jocului și spune că victoria a venit pe fondul procentajelor bune la aruncările de la mare distanță și a atitudinii pe care elevii săi au avut-o în apărare.

Începutul foarte puternic de meci a avut un efect foarte important în desfășurarea jocului și sfertul trei în care am rezistat presiunii Piteștiului care a încercat să întoarcă rezultatul (a avut un efect important, n.r.). Am luat câteva decizii bune, am avut câteva coșuri ușoare finalizate și cu fault care până la urmă ne-au ținut în joc și ne-am adjudecat această calificare. Diferența s-a făcut prin faptul că am avut jucători care au înscris ușor de la trei puncte și am arătat o dorință foarte mare în apărare. Chiar dacă am făcut greșeli am reușit să compensăm multe dintre ele cu dorința și cu intensitatea.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!