Stiri Cupa României Masculin

Thomas Smallwood este noul pivot al Lagunei București

Thomas Smallwood este noul pivot al Lagunei București

Astăzi, 27 iulie, BC Laguna București a anunțat un nou transfer. Este vorba de Thomas Smallwood, un jucător originar din Franța, care are o înălțime de 2.13 metri și evoluează pe poziția 5.

Născut în Roanne, în 30 martie, 1995, Smallwood a jucat în perioada 2015-2018 pentru UAB Blazers și în stagiunea 2018-2019 pentru Chattanooga. Apoi, în 2019, pivotul francez a revenit în Franța și a semnat cu Le Portel.

În următorul sezon, Smallwood s-a transferat la Union Tours Metropole Basket, în a treia ligă a Franței, după care au urmat doi ani petrecuți în a treia ligă a Spaniei, la CB Menorca și CB Prat.

În ediția 2022-2023 a LEB Silver, Smallwood a avut medii de 11.3 puncte și 5.5 recuperări, cu un procentaj din acțiune de 50.7%.

Thomas Smallwood este al doilea străin din lotul Lagunei București, trupa din Capitală anunțând și transferul lui Stefan Mitrovic. Din echipa bucureșteană mai fac parte Sebastian Ionescu, Matei Constantinescu, Radu Mihai David, Tiberiu Pușcașu și Călin Stoian.

În schimb, Laguna s-a despărțit de Trevor Blondin, Radu Paliciuc, Lukas Aukstilkalnis, Cristian Mâinea, Wilhelm Brosser și Aleksandre Phevadze.

*foto: uabsports.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!