Stiri Cupa României Masculin

Țibîrnă și Denison remarcați într-un nou meci în care Oradea este dominată la recuperări ofensive

Adrian Micinic

Adrian Micinic
28.09.2013

CSM Oradea a beneficiat de contribuții semnificative din partea mai multor jucători în victoria obținută la Chiajna, scor 89-73, în fața unui adversar semnifiativ slăbit după plecarea celor patru jucători ex-iugoslavi legitimați chiar în această vară.

Astfel, aproape fiecare capitol statistic a avut un alt lider în gruparea pregătită de către Cristian Achim. Sean Denison a fost cel mai bun marcator, Bogdan Țibîrnă a fost cel mai eficient și lider la capace, Titus Nicoară a fost lider la recuperare, William Franklin a fost principalul pasator, iar Daniel Dillon a avut cele mai multe minute de joc, dar și cel mai mare coeficient la +/-.

Țibîrnă și Denison au împărțit minutele pe poziția 5, ambii având câte 20 pe parchet. Primul a terminat cu 100% la aruncări, nu a pierdut posesia mingii și a avut 12 puncte, 5 recuperări, 2 capace, 2 intercepții și o pasă decisivă pentru 21 la eficiență. În schimb, Denison a avut 8/11 la aruncările din acțiune și 3/4 la libere pentru un total de 19 puncte la care a adăugat 5 recuperări cu un capac și două posesii pierdute pentru 19 la eficiență.

Interesant este că în pofida productivității pivoților, CSM Oradea a fost dominată la recuperare sub propriul coș. Concordia Chiajna a repetat performanța din meciul tur, reușind să culeagă 16 recuperări ofensive.

Foto: Viorel Carțiș

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!