Stiri Cupa României Masculin

Titus Nicoară a (re)debutat pentru CSM Oradea

Adrian Micinic

Adrian Micinic
22.09.2013

După șase ani petrecuți la alte echipe, Titus Nicoară a revenit pe parchetul Arenei Antonio Alexe în calitate de component al lui CSM Oradea. Sportivul născut pe malul Crișului Repede, provenit dintr-o familie de legende ale sportului cu mingea la coș din țara noastră, a contribuit la victoria bihorenilor, scor 81-53, în prima manșă a turului inaugural în Cupa României, împotriva COncordiei Chiajna.

Titularizat pe poziția 4, Nicoară a petrecut 23 minute în teren, perioadă în care a avut 5/6 la aruncările de două puncte, 1/1 la trei puncte, fără vizită la linia de pedeapsă pentru un total de 13 puncte. El a bifat 8 recuperări (una ofensivă), o intercepție și 3 posesii pierdute pentru un coeficient de 18 la eficiență.

Nicoară a fost liderul echipei orădene la recuperare în acest meci. Pe de altă parte, Titus a avut și trei posesii pierdute, cele mai multe în echipa antrenată de Cristian Achim, la egalitate cu Bogdan Țibîrnă.

Făcând abstracție de statistică, Titus Nicoară este unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei din Oradea. El este un jucător foarte bun pentru pick and roll, lucru esențial în filosofia de joc a lui Cristian Achim pe faza ofensivă. Pe de altă parte, Titus și-a ajutat echipa și în apărare, având capacitatea de a citi corect situațiile de joc.

Foto: Viorel Carțiș

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!