Stiri Cupa României Masculin

Titus Nicoară: “Această competiție a fost plină de surprize în ultimii ani”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
29.12.2012

Gaz Metan Mediaş va întâlni BCM U Piteşti, în deplasare, într-un meci ce va conta pentru sferturile de finală ale Cupei României. Acesta va fi şi duelul ultimelor două câştigătoare ale trofeului. Echipa antrenată de Marcel Ţenter a terminat turul Ligii Naţionale de Baschet masculin pe poziţia a 9-a a clasamentului cu 23 de puncte acumulate, având un bilanţ de 8 victorii şi 7 înfrângeri.

Total Baschet a luat legătura cu Titus Nicoară, extrema celor de la Gaz Metan Mediaş. Iată ce a declarat acesta înaintea partidei de Cupă ce va avea loc sâmbătă:

Aţi terminat turul de campionat cu o victorie împotriva celor de la Timba Timişoara…

Consider că a fost o victorie pentru care am luptat din greu, iar acest succes ne-a mai ridicat puțin moralul la final de tur. Orice victorie este importantă şi poate contribui la clasamentul final.

Şi-a îndeplinit echipa obiectivele în tur?

Cu siguranță evoluția din campionat nu a fost cea aşteptată. Am pierdut meciuri acasă, pe care le-am avut sub control şi în mod normal o echipă cu pretenţii nu avea voie sa le piardă. Pe de altă parte, am avut o evoluție foarte bună în Cupele Europene şi am reuşit o calificare la care puţini se aşteptau având în vedere faptul că am jucat calificări în această competiție.

Urmează partida din Cupa României contra Piteştiului. Ce aşteptări ai de la acest meci?

Mă aştept la o dublă foarte interesantă, fără o favorită certă. Piteştiul a câştigat la noi acasă, în turul campionatului, după ce am condus la o diferenţă destul de mare. Această competiție a fost plină de surprize în ultimii ani.

Ce aşteptări ai de la returul campionatului?

În retur sper să ne revenim din toate punctele de vedere şi să demonstrăm tuturor că am învăţat din greşeli. Spre finalul returului sper să ocupăm un loc cât mai bun în clasament, iar in Play-Off totul este posibil.


BCM U Piteşti va primi vizita celor de la Gaz Metan Mediaş sâmbătă, începând cu ora 18:45.

Foto: fibaeurope.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!