Stiri Cupa României Masculin

Titus Nicoară, după succesul de la Sibiu: „Am controlat bine jocul și era păcat să ratăm această victorie”

Titus Nicoară, după succesul de la Sibiu: „Am controlat bine jocul și era păcat să ratăm această victorie”

CSM Târgu Jiu a reușit prima victorie a sezonului 2021/2022 în Liga Națională de Baschet Masculin. Gorjenii s-au impus în prologul etapei a 6-a cu scorul de 87-80 pe terenul lui BC CSU Sibiu, într-un meci desfășurat ieri, 3 noiembrie.

Despre acest prim success din sezon ne-a vorbit Titus Nicoară, fostul international român, care a ajuns la începutul acestei stagiuni la CSM Târgu Jiu:

„Pe final de meci am avut emoții după ce au reușit câteva aruncări de afară și s-au apropiat pe tabelă. În general am controlat bine jocul și era păcat să ratăm această victorie, una foarte importantă pentru moralul nostru.

Intr-adevăr am avut un procentaj bun la 3 puncte, dar nu consider că doar acolo s-a făcut diferența. Am reușit sa controlăm recuperările până la finalul meciului și am gresit mai puțin în momentele importante. Jucătorii Sibiului au făcut un efort fantastic jucând aproape tot meciul în 6 jucători, iar acest lucru s-a văzut în anumite momente.”

Extrema de forță a vorbit și de însemnătatea victoriei de la Sibiu, prima din sezon a echipei sale, la nivel mental:

„Este o victorie importantă pentru moralul nostru. Am avut un program greu în acest început de campionat, dar ar trebui să creștem de la meci la meci si să strângem cât mai multe victorii. Este un campionat echilibrat în care fiecare meci poate produce surprize.”

Întrebat despre obiectivele personale pentru acest sezon, Titus a pus echipa înaintea reușitelor personale:

„Obiectivele sunt aceleași ca în sezonalele precedente. Să âmi ajut echipa să obțină cât mai multe victorii. Evoluția personală contează pentru fiecare jucător, dar nu reprezinta foarte mult din punctul meu de vedere dacă echipa pentru care joci nu este competitivă.”

În final, Titus Nicoară a explicat de ce a ales CSM Târgu Jiu pentru actuala stagiune:

„Este o echipă relativ nouă care creste de la an la an și are obiective îndrăznețe. A fost o decizie simplă din punct de vedere baschetbalistic”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!