Stiri Cupa României Masculin

Titus Nicoară, fluierat de publicul din Arena Antonio Alexe

Adrian Eftimie

Adrian Eftimie
19.04.2015

Duelul de sub panouri, dintre Pantic și Nicoară, a fost câștigat de către ultimul / Foto: Răzvan Păsărică

Steaua CSM EximBank București a câștigat cel de al patrulea meci consecutiv disputat în compania CSMU Oradea și a obținut implicit calificarea în semifinalele Ligii Naționale de Baschet masculin. Militarii s-au impus la o diferență de cinci puncte, 91-86, deși în prima repriză au avut de recuperat un deficit de 14 puncte. Seria s-a încheiat în număr minim de meciuri, scorul fiind 3-0 în favoarea steliștilor.

Pe lângă obișnuitul Marius Ciulin, a cărui ispravă din semifinala de acum două sezoane nu va fi uitată prea curând de fanii orădeni, Titus Nicoară a fost cel mai hulit sportiv al echipei adverse. Prezentat de către site-ul oficial al grupării bihorene drept principalul vinovat pentru despărțirea de fosta echipă, suporterii veniți în număr mare la Arena Antonio Alexe l-au fluierat pe Nicoară atât la prezentarea echipelor cât și pe parcursul jocului. Reacția tribunelor a fost criticată de către Niksa Bavcevic, tehnicianul grupării steliste.

Pe această cale doresc să felicit publicul din Arena Antonio Alexe, am avut parte de o atmosferă excelentă. O singură remarcă aș dori să mi se permită, deoarece este vorba de o reacție care personal mi s-a parut ciudată. Mă refer la acele fluierături la adresa lui Titus Nicoară. Nu pot să le înțeleg având în vedere că este unul dintre cei mai buni jucători români din activitate, mai ales că au venit din partea publicului din orașul natal.

Sunt de părere că Titus nu merită un asemenea tratament în sala din orașul natal. Nu vreau să dau lecții pentru că de fiecare dată ceea ce am primit din partea publicului orădean a fost mai mult decât fair-play. Acum e vorba de un mic detaliu pe care l-am menționat. 

În replică Titus Nicoară a fost cel mai bun sportiv de pe parchet cu 26 de puncte, 7 recuperări și 2 pase decisive pentru 21 de unități la eficiență. 

4 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe vlad :

    Ciulin
    O mai dati mult cu faza aia de la Oradea cand oricum 9 arbitri din 10 fluierau? Se vede cata impartialitate are situ asta.
    Pe langa asta, sa fie fluierat Titus mi se pare de toata jena avand in vedere ca e de departe cel mai bun baschetbalist roman in activitate (poate dupa Vlad Moldoveanu)

    cu 9 ani în urmă (19.04.2015) Raspunde
  • CSM CSU Oradea suporter oradean :

    Fluierat,
    trebuia sa fie altcineva din echipa noastra, nu Titus,dar daca asa stim noi sa pretuim oamenii care ne-au adus bucurii..asa am facut.. jos cu palaria Titus,tu esti unul dintre cei mai buni jucatori romani,si cu huiduieli sa nu, ai adus victoria echipei tale.FELICITARI!

    cu 9 ani în urmă (19.04.2015) Raspunde
  • CS Gaz Metan Mediaș Derp :

    mda
    "N-ai cu cine mă, n-ai cu cine; niște țărani!"

    cu 9 ani în urmă (19.04.2015) Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    ops
    S-a trezit conasu'!

    cu 9 ani în urmă (19.04.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!