Stiri Cupa României Masculin

Titus Nicoară: „Mi-aș dori să jucăm în play-off”

Titus Nicoară: „Mi-aș dori să jucăm în play-off”

Titus Nicoară a semnat un contract cu CSM Mediaș și a început deja pregătirea pentru sezonul competițional 2019/2020 alături de echipa antrenată de Mihai Popa. Internațional român a motivate decizia sa de a continua alături de echipa de pe Târnava Mare:

„Toată lumea știe că am o relație foarte bună cu orașul Mediaș, cu antrenorii, cu staff-ul. Am  considerat că dacă se poate face un pas înainte față de anul trecut sunt dispus să facem performanță împreună. Cred că va fi o echipă mai bună decât anul trecut, din punctul meu de vedere. Acum rămâne să demonstrăm pe teren, pentru că ce facem la antrenamente nici nu contează până la urmă.”

Titus a vorbit și despre obiectivul pe care și l-a propus pentru următoarea stagiune:

”Îmi propun să fim sănătoși și să depășim performanța de anul trecut. Acum vom vedea cât de sus putem urca, mi-aș dori să jucăm în play-off, dacă se poate, dar cred că este foarte greu. O echipă ca Voluntari are un buget mult mai mare, sunt echipe care vin din prima grupă valorică, deci este un obiectiv foarte îndrăzneț deocamdată, dar trebuie să luăm meci cu meci și de ce nu. Vom vedea la momentul potrivit. ”

Nicoară a fost desemnat căpitan de echipă alături de Octavian Popa Calotă și a vorbit despre cum va fi să joace din nou cu fostul coleg de la echipa națională:

„Am fost adversari 15 ani în Liga Națională, am mai jucat la lot de câteva ori. Sincer, și eu aștept să joc împreună cu el pentru că are un stil mai non-conformist sau uneori greu de înțeles, dar cu sigurnață are calități foarte bune și cred că ne putem potrivi unul cu celălalt pe teren.”

Întrebat dacă a mai avut oferte în această vară, Titus Nicoară a răspuns:

„Au fost discuții și cu alte echipe dar nu am primit nicio ofertă concretă.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!