Stiri Cupa României Masculin

Titus Nicoară se întoarce la Steaua București

Titus Nicoară se întoarce la Steaua București

Titus Nicoară revine la Steaua București în sezonul competițional 2022/2023, pentru a 3-a oară în cariera sa. Veteranul român a petrecut ultimul sezon la CSM Târgu Jiu. Pentru gruparea militară, fostul internațional român a mai jucat în perioada 2014-2016, dar și în sezonul competițional 2020/2021.

Ajuns la 34 de ani, Titus Nicoară nu mai are nevoie de foarte multe prezentări, el fiind un jucător de poziția 4, care măsoară 2.03 metri.

În sezonul 2021/2022, Titus Nicoară a jucat 25 de partide în Liga Națională de Baschet Masculin și a strâns cifre statistice de 6.6 puncte, 7.2 recuperări și 1.1 pase decisive pentru 11.4 la eficiență în 26 de minute petrecute în medie pe parchet.  Cel mai bun meci al sezonului l—a înregistrat în victoria cu FC Argeș Pitești, când și-a trecut în cont un double-double, 14 puncte și 10 recuperări, plus o pasă decisivă, pentru 20 de unități la eficiență.  

Titus Nicoară are o carieră impresionantă în Liga Națională de Baschet Masculin, unde a trecut de 400 de meciuri jucate. A debutat la Gaz Metan Mediaș, după care a trecut pe la CSM CSU Oradea, Steaua București, FC Argeș Pitești, CSM Mediaș și ultima dată la CSM Târgu Jiu.

Steaua București va fi antrenată în sezonul viitor de Mladen Jojic. La nivel lotului de jucători, Marcu Badiu se va alătura grupării militare.

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca myke :

    Nicoara
    Se zvonea de el de câteva zile ca va reveni la Steaua , un jucător roman , echilibrat pe poziția lui
    Milan la Argeș, frumos , acolo își va face ceva echipa frumoasa!
    Gyke , poate ne spui ceva și de restul echipelor mai importante , Oradea , Cluj?!

    cu 1 an în urmă (28.05.2022) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!