Stiri Cupa României Masculin

Titus Nicoară și Jordanco Davitkov, declarații înaintea partidei de la Voluntari

Titus Nicoară și Jordanco Davitkov, declarații înaintea partidei de la Voluntari

CSM Târgu Jiu evoluează pe terenul lui CSO Voluntari în această seară (30.01), în cadrul etapei a 18-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Gorjenii sunt într-o serie de trei înfrângeri departe de casă, ultima deplasare în care au câștigat fiind în luna noiembrie a anului trecut, pe terenul Rapidului.

Înaintea disputei cu Voluntari, Titus Nicoară și Jordanco Davitkov au oferit câteva declarații pentru csmtargujiu.ro:

„Va fi un meci foarte greu împotriva unei echipe de top din campionatul nostru. Chiar dacă plecam cu șansa a doua vom încerca să facem un meci bun și tot ce ţine de noi pentru a câștiga. Și cu Oradea am pornit ca și outsideri și ne-au lipsit câteva decizii bune pentru a produce surpriza.” (Titus Nicoară)

Antrenorul Davitkov spune că ilfovenii sunt o echipă de top din România:

„Voluntari este o echipă foarte bună, una de top din România. Noi vom încerca să dăm tot ce este mai bun și în acest meci. Chiar dacă avem unele probleme de lot în acest moment, sper ca la ora jocului să avem lotul complet, bineînțeles fără Glogovac, jucător care și-a încheiat contractul cu echipa noastră. Vom încerca să dăm tot ce avem mai bun, iar la final să fim multumiţi în primul rând de efortul depus, dar și de evoluția noastră ca și echipă.”

Meciul din Sala „Gabriela Szabo” începe la ora 18.00 și va fi transmis în direct pe YouTube FRB TV.

*foto: csmtargujiu.ro

2 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea Malone Karl :

    Go underdogs!
    Titus dragă, după cum zice o vorbă bihoreană ca și tine:"mâncați-ar gura plăcinte!". Bateți-i bine pe Pandeliști-Firiști-FRB-iști și calificați-vă în play-off!

    cu 2 ani în urmă (30.01.2022) Raspunde
  • Sorin Buta :

    Voluntari
    Mă uitam de curios pe site-ul unde se vând bilete pt acest meci, erau 9 (nouă) bilete vândute. Deci pentru cine joacă băieții ăia? Cum se justifică banii (nu puțini) investiți într-o echipă fără suporteri? Numa-ntreb.

    cu 2 ani în urmă (30.01.2022) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!