Stiri Cupa României Masculin

Titus Nicoară: ,,Va fi un duel echilibrat”

Claudia Trușcă

Claudia Trușcă
25.09.2014

Steaua CSM Eximbank întâlneşte echipa lui Srečko Sekulović, BC Mureş Tg. Mureş, sâmbătă 27 septembrie. Titus Nicoară a declarat pentru totalbaschet.ro că o eventuală victorie cu Mureş ar fi foarte bună pentru moralul echipei.

,,Din punctul meu de vedere m-am acomodat foarte bine chiar dacă a fost o perioadă mai grea din punct de vedere fizic datorată meciurilor şi deplasărilor cu lotul naţional. Meciurile de pregătire ne-au ajutat să stabilim relaţiile de joc în condiţii de adversitate. Jucând cu adversari puternici poţi să observi mai bine slăbiciunile şi să le corectezi pentru începutul campionatului.

Cu siguranţă e mai simplu să colaborezi cu jucători cu care te-ai mai întalnit în alte echipe. Cu Ionuţ Drăguşin am jucat aproape 3 ani la Mediaş împreună, iar cu Miţă (n.r Mihai Paul) şi Adi (n.r Adrian Tudor) am jucat la naţională. E normal să avem niste automatisme care ne pot ajuta în timpul unui meci.  

Partida cu Mureş va fi una foarte dificilă având în vedere că au o echipă valoroasă şi jucăm la ei acasă. Cred că va fi un duel echilibrat din care sper să ieşim învingători. Este primul meci oficial în această formulă, iar o victorie ne-ar oferi cu siguranţă un moral foarte bun pentru următoarele meciuri.” 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!