Stiri Cupa României Masculin

Titus Nicoară: “Vom da totul să ajungem și în Final Four-ul Cupei României”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
01.10.2014

Titus Nicoară, jucătorul de la Steaua CSM EximBank, ne-a oferit o scurtă declarație în care a vorbit despre partida cu BC Mureș După acel meci care a avut nevoie de două reprize de echipa sa a obținut calificarea în sferturile de finală ale Cupei României.

Întrebat dacă se aștepta la o asemenea desfășurare a meciului retur, Titus Nicoară a răspuns:

„Sincer mă aşteptam la un duel echilibrat pentru că echipa din Mureş este valoroasă cu jucători experimentaţi. Chiar la două reprize de prelungiri nu se gândea multă lume.”

Internaționalul român a vorbit și despre importanța unui start bun al echipei:

„Suntem o echipă cu mulți jucători noi, iar cu siguranţă este un aspect pozitiv să obţinem rezultate bune la început de drum. Acest lucru ne ajută să ne închegăm ca și grup.”

Întrebat care este secretul evoluţiilor sale, Titus ne-a spus:

„Nu știu dacă este un secret. Încerc să mă pregătesc cât de bine pot la antrenamente, iar de
multe ori asta se vede în timpul jocului.”

Extrema de forță a Stelei nu-și dorește un adversar anume în următoarea fază din Cupa României dar spune că ei vor da totul pentru a ajunge în ultimul act:

„Până în ianuarie când se joaca următorul tur se mai pot face modificări în fiecare echipă, deci e greu de anticipat. Important e să creştem de la joc la joc și vom da totul să ajungem și în Final Four-ul Cupei României.”

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!