Stiri Cupa României Masculin

Titus Robinson se alătură lui SCM U Craiova

Titus Robinson se alătură lui SCM U Craiova

SCM U Craiova a anunțat transferul lui Titus Robinson. Acesta sosește din Australia unde a evoluat pe parcursul verii.

În vârstă de 31 de ani, Robinson măsoară 2.01 metri și este un jucător de poziția 4.

La ultima experineță din Australia pentru Mount Gambier Pioneers a jucat 11 partide și a avut medii statistice de 16.7 puncte, 7.1 recuperări și 1.5 capace.

În sezonul 2020/2021, Robinson a jucat în Cipru pentru Paralimni iar aici a strâns în medie pe meci 17.7 puncte, 10.3 recuperări și 2.2 pase decisive.

Titus Robinson este un adevărat globetrotter și în cariera sa a jucat în Argentina, Mexic, Lituania, Cipru, Japonia, Luxemburg și Australia.

SCM U Craiova va fi antreanată în sezonul următor de Michalis Kakiouzis, antrenor care cu siguranță îl cunoaște bine pe Robinson din Cipru.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!