Stiri Cupa României Masculin

TJ Price este noul jucător al lui Dinamo Știința București

TJ Price este noul jucător al lui Dinamo Știința București

Dinamo Știința București a anunțat transferul guard-ului american TJ Price. Este a doua mutare anunțată luni de alb-roșii, după aducerea lui Jeremy Saffold.

TJ Price este născut pe 16 iunie 1993, are 1m96 și evoluează pe poziția 2. El a jucat patru ani la Western Kentucky, în NCAA. În ultimul sezon, a avut medii de 17,1 puncte, 5,3 recuperări și 4 pase decisive pe întâlnire.

 

🔴 Bun venit/Welcome, TJ Price! ⚪ 🤝 Jucătorul american TJ Price se alătură lotului nostru pentru acest sezon! El vine...

Posted by Dinamo Știința Baschet on Monday, August 31, 2020

După ce a nu a fost draftat în 2015, el a jucat în Summer League în patru meciuri pentru Chicago Bulls, apoi a prins un contact la Lille, în liga a doua franceză. În sezonul 2015/2016, a adunat medii de 15,4 puncte, 2,4 pase decisive și 2,6 recuperări. Au urmat apoi două sezoane la Erie BayHawks/Lakeland Magic, formația din G-League afiliată celor de la Orlando Magic. În sezonul 2016/2017, TJ a adunat medii de 14,4 puncte și 3,3 recuperări pe meci.

A jucat apoi în sezonul 2018/2019 pentru Egis Kormend, unde în 33 de meciuri a adunat medii de 17,6 puncte, 3,4 recuperări, 3 pase decisive și 42,7 de la 3 puncte, în 27,7 minute pe meci. După o experiență pasageră în Hong Kong, la începutul sezonului 2019/2020, el s-a mutat la Szolnoki Olaj, acolo unde a avut medii de numai 9,6 puncte și 3,7 recuperări în 7 partide.

TJ Price se alătură astfel lotului lui Constantinides, care îi mai conține în acest moment pe Saffold, Ousmane Barro, Armin Cane și Javon Masters, plus românii Andrei Calenic, Bogdan Penciu și Ionuț Berceanu.

*foto: twitter Brad Winton

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!