Stiri Cupa României Masculin

Toate meciurile din grupa de la Oradea vor fi transmise

Toate meciurile din grupa de la Oradea vor fi transmise

Una dintre cele mai interesante grupe din prima fază a Cupei României este cea găzduită de Oradea, din care fac parte CSM CSU Oradea, U-BT Cluj-Napoca și CS Dinamo București. Maxim două dintre aceste formații se vor califica în Final 8-ul competiției, care va avea loc în luna februarie.

Turneul de la Oradea Arena va începe cu derby-ul dintre CSM Oradea și U-BT Cluj-Napoca, va continua cu disputa dintre U-BT și CS Dinamo București și se va încheia cu meciul dintre gazde și formația din Capitală, iar Federația Română de Baschet a anunțat că toate aceste partide vor fi transmise sub o formă sau alta.

Mai exact, încleștarea dintre CSM Oradea și U-Banca Transilvania va putea fi urmărită, în această seară, de la ora 19:00, pe Digi Sport 4.

În schimb, următoarele două jocuri vor putea fi vizionate, în direct, doar pe www.digisport.ro. De asemenea, duelul dintre U-BT și Dinamo va fi transmis sâmbătă pe Digi Sport 3, „în premieră”, la ora 23:45, iar cel dintre Oradea și Dinamo va fi transmis duminică pe Digi Sport 4, tot „în premieră” și tot la ora 23:45.

Nu în ultimul rând, toate cele trei jocuri, plus cele 15 care vor avea loc în celelalte grupe, vor putea fi urmărite pe FRB TV, canalul de YouTube al Federației.

*foto: Facebook – CSM Oradea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!