Stiri Cupa României Masculin

Tomas Rinkevicius: „Important e să ne recuperăm”

Tomas Rinkevicius: „Important e să ne recuperăm”

BC CSU Sibiu a debutat cu dreptul în playoff-ul Ligii Naționale de Baschet Masculin, după victoria de miercuri (12.04) pe terenul lui CSO Voluntari, scor 92 la 78.

La finalul întâlnirii din fieful vicecampioanei, Tomas Rinkevicius a vorbit pentru pagina de Facebook BC CSU Sibiu, adăugând următoarele:

„A fost un meci foarte bun din partea noastră. Ne-am pregătit bine pentru acest joc. Am avut o deplasare dificilă la Constanța în ultima etapă a sezonului regulat și aveam sentimentul că nu ne-am recuperat în totalitate după acel meci. Ne-am concentrat încă din primul minut și energia a fost la cel mai înalt nivel. Avem mai puțin de 48 de ore să ne recuperăm și să fim pregătiți pentru al doilea meci.”

Întrebat despre al doilea meci, antrenorul Sibiului a spus:

„Important e să ne recuperăm. Am avut o rotație scurtă și asta și-a pus amprenta asupra energiei băieților. Ne pregătim de acum pentru următorul joc. Va fi o poveste diferită și trebuie să fim pregătiți.”

Monyea Pratt a vorbit și el pentru sursa menționată, experimentatul jucător de la CSU Sibiu fiind la un pas de triple-double, după ce a terminat cu 14 puncte, 10 assist-uri și 9 recuperări:

„Ne-am pregătit bine, fiindcă știam ce echipă avem în față. Am reușit să respectăm planul de joc și am pus în practică ce am lucrat la antrenamente.

Am fost la o recuperare distanță de triple-double, știu. Ce pot să spun? Am lăsat totul pe parchet. Jocul colectiv a fost excelent și așa am câștigat. Sper ca în meciul doi să reușesc triple-double-ul, dar principalul țel este să jucăm bine ca și echipă și să câștigăm din nou. Indiferent dacă îmi reușește sau nu această performanță, o să fiu fericit dacă ne impunem.”

Meciul doi al seriei are loc vineri, 14 aprilie, tot la Voluntari începând cu ora 18.30 și o să fie live pe FRB TV.

*foto: Bogdan Isailă

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!