Stiri Cupa României Masculin

Tomas Rinkevicius: „Nimeni nu se aștepta la un meci ușor”

Tomas Rinkevicius: „Nimeni nu se aștepta la un meci ușor”

CSU Sibiu a debutat cu un succes în grupa F din Cupa României, 84-80 vineri (15.09) pe terenul celor de la CSM Constanța. Medaliata cu bronz de anul trecut din LNBM va juca în această seară a doua partidă de la malul Mării Negre.

La finalul întâlnirii, Tomas Rinkevicius a oferit câteva declarații pentru paginile de social media ale clubului sibian:

„Constanța e o echipă bună și nimeni nu se aștepta la un meci ușor. E un succes important pentru noi. Am avut puțin timp ca să pregătim acest turneu și am revenit la echipă doar cu câteva zile în urmă. Încă sunt multe lucruri pe care le putem face mai bine. Folosim fiecare zi pentru a îmbunătăți relațiile de joc. Acum ne gândim la următorul adversar, o echipă foarte puternică. Încercăm să ne recuperăm, nu e ușor să jucăm în zile consecutive. Le mulțumesc fanilor pentru că au parcurs atâția kilometri ca să ne susțină și ne sunt alături în orice situație.”

Galben-albaștrii vor evolua și în această seară, 16 septembrie, tot de la ora 19.00. Adversară va fi CS Vâlcea 1924 într-o partidă transmisă pe FRB TV. În cazul unei victorii, CSU Sibiu are locul asigurat în Final 8-ul Cupei României.

*foto: Facebook BC CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!