Stiri Cupa României Masculin

Tomas Rinkevicius: „Nu avem timp să ne gândim prea mult la acest eșec”

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
30.03.2023

Tomas Rinkevicius: „Nu avem timp să ne gândim prea mult la acest eșec”

BC CSU Sibiu a ajuns la trei înfrângeri la rând în Liga Națională de Baschet Masculin. Gruparea de pe malul Cibinului a cedat în fața celor de la CSM Oradea cu scorul de 70-91, la capătul unei reprize secunde de coșmar.

Tomas Rinkevicius a vorbit despre această înfrângere, dar și despre următoarea provocare a echipei sale, disputa de sâmbătă cu Dinamo București. Iată ce a avut de zis lituanianul:

„Au fost două momente în care am început cu o energie scăzută. Primul a venit în debutul partidei, când nici ei nu au jucat cel mai bun baschet al lor, dar nu am reușit să profităm. Apoi, după câteva schimbări, a părut că putem lupta cu ei. Din nou, în sfertul al treilea începem la fel, cu energia scăzută, cu multe mingi pierdute, multe greșeli din neatenție. Felicitări Oradiei pentru victorie! Au jucat foarte bine, au avut procentaje foarte bune. Ok, au înscris 91 de puncte, dar cred că vin și pe fondul unei ofensive slabe din partea noastră. În unele situații am reușit să ne creem niște avantaje, de care nu am profitat pentru că am ratat niște aruncări bune și procentajele noastre au fost scăzute. Baschetul lor din a doua repriză a fost foarte bun, cu un spacing excelent, aruncări foarte eficiente.

Nu avem timp să ne gândim prea mult la acest eșec. Acest program este foarte dificil pentru noi. De la un meci pe săptâmână, acum în cam fiecare săptămână avem două jocuri și nu avem așa mult timp să ne pregătim. Avem următorul meci acasă, împotriva lui Dinamo, un alt oponent puternic. Trebuie să schimbăm nivelul energiei și să luptăm pentru victoria cu Dinamo.”

În etapa următoare, CSU Sibiu joacă acasă, cu Dinamo București. Confruntarea este programată sâmbătă, 1 aprilie, de la ora 19:00.

*foto: Răzvan Spechea/BC CSU Sibiu - Facebook

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!