Stiri Cupa României Masculin

Tomas Rinkevicius: „Oradea e într-o formă foarte bună”

Tomas Rinkevicius: „Oradea e într-o formă foarte bună”

Astăzi, 29 martie, CSU Sibiu va primi vizita lui CSM Oradea, într-un meci din etapa a 26-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. În tur, cele două grupări au oferit un joc foarte echilibrat, încheiat la o diferență de un punct, 81-80, după coșul lui Donatas Tarolis.

Monyea Pratt, veteranul sibienilor, a prefațat întâlnirea cu gruparea aflată pe prima poziție în clasamentul LNBM:

„Va fi un meci dificil, o luptă pe cinste. Oradea este o echipă bună, iar noi sperăm să ne facem jocul, să evoluăm cu multă energie și să primim suportul fanilor. Va fi o partidă bună. E bine să fim din nou acasă. Ne așteptăm la o sală plină și, cu ajutorul fanilor, vom fi bine.”

De asemenea, Tomas Rinkevicius, antrenorul lui CSU Sibiu, a vorbit și el despre duelul cu CSM Oradea, având cuvinte de laudă la adresa trupei antrenate de Cristian Achim:

„Dacă ne uităm la statistici, ne așteaptă duelul cu cea mai bună echipă din România. Oradea e într-o formă foarte bună, a pierdut ultima oară în campionat în urmă cu trei, patru luni. Evident, e vorba de o formație foarte talentată, cu un lot acoperit pe toate pozițiile, atât la nivelul străinilor, cât și la nivelul autohtonilor. Ne așteptăm la un meci dificil dar ne-am pregătit. Ne-am întors acasă și, în fața suporterilor noștri, ne dorim să luptăm cu Oradea.”

Confruntarea va începe la ora 18:00 și va putea fi urmărită, în direct, pe Digi Sport 2, Prima Sport 1 și pe FRB TV.

*foto: Răzvan Spechea/BC CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!