Stiri Cupa României Masculin

Tomas Rinkevicius: „Sunt bucuros pentru ce am văzut în repriza a doua”

Tomas Rinkevicius: „Sunt bucuros pentru ce am văzut în repriza a doua”

BC CSU Sibiu a reușit o revenire spectaculoasă în fieful Rapidului în meciul cu numărul doi din finala mică a Ligii Naționale de Baschet Masculin, galben-albaștrii reușind să se impună luni, 15 mai, cu 87 la 83 după ce au fost conduși la 16 puncte.

După ce scorul la general a devenit 1-1, Roberts Blumbergs și Tomas Rinkevicius au vorbit pentru pagina de Facebook BC CSU Sibiu, jucătorul având următoarele de adăugat:

„Cred că în momentul în care o să reușim să începem meciurile într-o manieră mai bună, vom avea șanse și mai mari să câștigăm. De obicei începem greoi și acest lucru nu ne pune într-o poziție ideală, așa că trebuie să alergăm după adversari. Cred că dacă putem schimba acest aspect, vom fi foarte greu de oprit în continuare.

Nu mi-am pierdut deloc încrederea. Lucrăm împreună de multe luni. Ne-am pregătit bine și am analizat exact ceea ce joacă Rapid. Trebuie doar să avem încredere în noi și în planul de joc și totul va fi bine.”

Rinkevicius s-a arătat foarte mulțumit în special de repriza a doua a partidei:

„Am început din nou mai greoi. Îi înțeleg pe jucători, nu sunt roboți. Nu e ușor să jucăm la nici 48 de ore de la precedentul meci, mai ales împotriva unei formații atletice cum e Rapid. Sunt fericit pentru rezultat. Jucătorii veniți de pe bancă ne-au adus energia de care aveam nevoie. Apoi am putut să-i folosesc pe titulari și jocul a devenit cu totul diferit. Sunt bucuros pentru ce am văzut în repriza a doua, începând cu nivelul contactelor și până la jocul rapid pe care l-am practicat. Sper că o să putem continua în această manieră. Avem trei zile până la următorul meci și cel mai important e să ne recuperăm fizic. Atitudinea trebuie să rămână aceeași.”

Seria dintre Rapid și CSU Sibiu se mută în Sala Transilvania pentru meciurile 3 și 4, prima întâlnire fiind programată pe 18 mai, de la ora 20.00 și o să fie televizată.

*foto: Bogdan Isailă

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!