Stiri Cupa României Masculin

Tony Bishop, convocat din nou la naționala statului Panama

Tony Bishop, convocat din nou la naționala statului Panama

Tony Bishop a fost din nou convocat la naționala statului Panama în vederea calificărilor FIBA AmeriCup.

Baschetbalistul lui BCM U Pitești evoluează pe poziția 4. Până in prezent acesta nu a jucat niciun meci oficial în stagiunea 2020/2021. 

Cu un record de 2 victorii și nicio înfrângere, Panama se află pe locul 2 în grupa B, grupă din care mai fac parte Brazilia, Paraguay și Uruguay. 

În fereastra de calificare din luna noiembrie, panamezii se vor confrunta la Bueno Aires cu Brazilia și Uruguay. 

În cele două partide disputate în calificări, Bishop a demonstrat că este unul dintre oamenii de bază ai selecționatei antrenate de David Rosario, jucătorul de poziția 4 a adunat medii statistice de 15 puncte, 11 recuperări și 1 pasă decisivă în aproximativ 28 de minute de joc. 

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!