Stiri Cupa României Masculin

Tony Bishop va juca în Puerto Rico

Tony Bishop va juca în Puerto Rico

Tony Bishop a ajuns la un acord cu Cangrejeros de Santurce.

Astfel, după ce a câștigat medalia de bronz a LNBM alături de BCM U FC Argeș Pitești, Bishop a decis să joace în Puerto Rico, o țară în care campionatul de baschet se desfășoară pe perioada verii. 

Internaționalul panamez a fost o piesă importantă în angrenajul argeșenilor, acesta a jucat în 33 de meciuri pe parcursul stagiunii 2020/2021 și a adunat medii statistice de 12.8 puncte (53% la aruncările de două puncte, 36% la trei puncte și 80% la libere), 5.8 recuperări, 2.1 pase decisive, 1.5 intercepții și 2 mingi pierdute pentru 14.8 la eficiență.

De menționat faptul că Bishop nu este la prima sa experiență în Puerto Rico, americanul cu cetățenie panameză a jucat pentru Atletico de San German în vara anului 2016. 

Conform paginii oficiale a celor de la Cangrejeros de Santurce, clubul puerto rican are deja sub contract jucători cunoscuți în baschetul de peste Ocean precum: JJ Barea (831 de meciuri în NBA), Anthony Bennet (primul jucător ales în draftul NBA din anul 2013) sau Thomas Robinson (313 meciuri în NBA).

*foto: facebook/ BCM U FC Argeș Pitești

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!